Reparation af ur hos os

Har dit ur fået en ridse? Eller går urværket ikke præcist mere? Der er ingen grund til bekymring. Hos Urmager Kvarneberg tilbyder vi reparation af ur og forskellige former for urværker.

Vi holder til i Helsingør i Nordsjælland, men hjælper også med ur-reparation for kunder fra blandt andet Snekkersten og hele København.

Vi udfører reparation af gamle ure

Urværket i dit armbåndsur er utroligt småt og indeholder et utal af dele, som skal køre i en fast rytme og gå i indgripning med hinanden. Du må aldrig selv begive dig ud i ur-reparation, da urværket er en urskov at finde rundt i. Du kan hurtigt komme til at gøre mere skade end gavn. Lad os gøre arbejdet for dig – vi sørger for, at dit ur bliver så godt som nyt igen.

Gennem mange år har vi oparbejdet en solid viden og praktisk erfaring inden for reparation af gamle ure og nye ure. Vi har gennem tiden dygtiggjort os i præcision og omhyggelighed. De egenskaber er nemlig altafgørende for en perfekt reparation af ur.

Vores urmagere kan udføre alle former for service, reparation og eftersyn af både nye og gamle armbåndsure, gamle lommeure, bornholmerure, engelske standure, ure som slår glas osv. Derudover kan vi også udføre reparation af antikke ure.

Vi har altid det bedste værktøj og de rette reservedele.

Hvor lang tid tager en ur-reparation?

Når du har afleveret uret hos os, undersøger vi det først og fremmest meget nøje. Herefter kontakter vi dig angående det videre arbejde og pris. Et tilbud er altid gratis hos os. Vi har lavet en prisliste, hvor du kan se vejledende priser på udvalgte reparationer.

Når du har sagt ja til reparation af ur, går vi i gang med arbejdet. Det tager normalt et par uger, fordi uret skal kontrolleres og repareres grundigt.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal du have udført reparation af gamle ure, eller ligger du inde med spørgsmål? Du skal ikke tøve med at kontakte os.

Det gør du ved at ringe på telefon 60 88 07 85 eller skrive til e-mail kvarneberg.urmager@gmail.com. Du kan også benytte kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

OS HER
 

  Find os

  Urmager Kvarneberg Aps

  Sudergade 33A
  3000 Helsingør

  Kontakt os

  Telefon: 60 88 07 85
  kvarneberg.urmager@gmail.com

  Mandag – fredag: kl. 9 – 15:00
  Lørdag og søndag: Efter aftale