Rolex-service og reparation

Har du et Rolex-ur? Så kan det godt betale sig at passe godt på det. Det kan du blandt andet gøre ved at få foretaget regelmæssig Rolex-service af dit ur, og det kan vi hos Urmager Kvarneberg tilbyde.

Vi udfører eftersyn af Rolex-ure, ligesom vi også foretager udskiftninger af de dele, der kan skaffes.

Hos os er alle velkomne. Vi har adresse i Helsingør, hvor vi tager imod kunder lige fra Snekkersten i Nordsjælland til København.

Vores priser på Rolex-service

Rolex er en af verdens førende inden for ure. Det er et eksklusivt mærke, og det kan mærkes både i urenes kvalitet, men også i forhold til forhandlere og reservedele. Rolex udvælger meget nøje sine forhandlere, og de holder godt fast i deres reservedele.

Det betyder, at det kun er ganske få værksteder, der får lov til at købe Rolex reservedele. Det medfører som regel, at prisen på Rolex-service bliver presset op.

Hos Urmager Kvarneberg gør vi alt, hvad vi kan for at få fat i de nødvendige reservedele fra Rolex og samtidig holde prisen nede på et fair niveau. Dette er, fordi vi ønsker, at det skal være muligt for så mange som muligt at bruge de eksklusive ure fra Rolex.

Vi anvender de originale dele fra Rolex i det omfang, det er muligt, men der er også en mulighed for at finde erstatninger i samme høje kvalitet.

Kontakt os og få en pris på et eftersyn af dit Rolex-ur

Hvis du er indehaver af et Rolex-ur, så anbefaler vi, at du regelmæssigt får foretaget Rolex-service for at undgå, at der kommer rust og fugt ind i uret.

I så fald skal du bare ringe til os på telefon 60 88 07 85 eller skrive til vores e-mail kvarneberg.urmager@gmail.com for at indhente et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn af dit ur.

Kontakt

OS HER
 

  Find os

  Urmager Kvarneberg Aps

  Sudergade 33A
  3000 Helsingør

  Kontakt os

  Telefon: 60 88 07 85
  kvarneberg.urmager@gmail.com

  Mandag – fredag: kl. 9 – 15:00
  Lørdag og søndag: Efter aftale