Omega-service udføres med stor erfaring

Omega er et kendt og anerkendt mærke inden for ure, og de har en meget bred kundekreds. Har du et Omega-ur, anbefaler vi, at du tager det til Omega-service regelmæssigt for at sikre, at uret holder så længe som muligt, og dette kan vi hos Urmager Kvarneberg udføre.

Vi holder til i Helsingør, og vi har mange års erfaring inden for reparation og eftersyn af forskellige ure. Derfor har vi også mange kunder fra vores eget lokalområde omkring Helsingør og Snekkersten, men vi har også mange kunder fra resten af Nordsjælland og København.

Kasserestaurationer og eftersyn af dit ur

Omegas forretningsstrategi i forhold til forhandlere og reservedele minder i høj grad om Rolex’ strategi, hvor forhandlerne bliver holdt i stramme tøjler i forhold til reservedele til urene. Det medfører, at kunderne skal betale mere for at få repareret deres ur fra Omega.

Dette ønsker vi at gøre op med, og derfor gør vi vores bedste for at omgå disse restriktioner og samtidig sikre rimelige priser. Vi har mulighed for at anskaffe mange forskellige dele til de populære Omega-ure, og vi udfører både Omega-service såvel som kasserestaurationer.

Hvor ofte skal mit ur til service?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at dit ur bliver trykprøvet en gang om året. Dette er vigtigt for at sikre, at der ikke kan komme vand ind i uret, som hurtigt vil udvikle sig til rust.

Derudover bør du få foretaget et stort Omega-service hvert femte år. Det indebærer blandt andet, at vi skiller dit ur ad og foretager en grundig rensning. Vi har også ekspertise i Co-axiale gangsystemer.

Kontakt os og hør mere om Omega-service eller indhent et tilbud

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores Omega-service, eller kunne du tænke dig at få en pris på et serviceeftersyn af dit ur?

Så kan vi kontaktes enten på telefon 60 88 07 85 eller e-mail kvarneberg.urmager@gmail.com.

Kontakt

OS HER
 

  Find os

  Urmager Kvarneberg Aps

  Sudergade 33A
  3000 Helsingør

  Kontakt os

  Telefon: 60 88 07 85
  kvarneberg.urmager@gmail.com

  Mandag – fredag: kl. 9 – 15:00
  Lørdag og søndag: Efter aftale