Kontakt

Urmager Kvarneberg Aps

Sudergade 33A
3000 Helsingør

Danmark

Telefon: 60 88 07 85

E-mail: kvarneberg.urmager@gmail.com

Kundeservice

Det er først og fremmest vigtigt for os at pointere, at vores første prioritet er vores arbejde med ure og dernæst mennesker. Vi er trænet i at sætte vores stolthed på prøve indenfor rammerne af et praktisk problem.

Dette betyder derfor, at al kontakt med kunder altid vil lede tilbage til faktummet at problemerne er praktiske. Denne specialisering af vores psyke er essentiel for os til at være
i stand til at udføre arbejde på ure, som samtidig betyder, at vi ikke kan udføre kundeservice i ordets almene betydning.

Al kontakt med os sker derfor under særlige vilkår. Det forventes af dig som kunde, at du vil udvise tålmodighed, være løsningsorienteret samt have en positiv indstilling.

Venligst undgå sætninger som f.eks. “jeg føler” eller “jeg oplever”, da vi som fagmænd altid forholder os til fakta relateret information.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, men venligst husk på at vi altid vil prioritere arbejdet på uret først. Forbered dig til en oplevelse udover det sædvanlige.

Kontakt

OS HER
 

  Find os

  Urmager Kvarneberg Aps

  Sudergade 33A
  3000 Helsingør

  Kontakt os

  Telefon: 60 88 07 85
  kvarneberg.urmager@gmail.com

  Mandag – fredag: kl. 9 – 15:00
  Lørdag og søndag: Efter aftale