Garantier

Rolex

Rolex har i mange år været førende i udviklingen af nye konstruktioner og teknikker. De har skabt et ur og et mærke, som er i en klasse for sig.
Det er en ren fornøjelse at arbejde med disse ure og se, hvordan Rolex har været generøse i hver en detalje af urenes konstruktion.

Men så stopper generøsiteten fra deres side også.

Rolex udvælger nøje sine forhandlere og holder godt fast i reservedelene.

Der er altså kun få værksteder, der får lov til at købe reservedele af Rolex. Dette medfører, at prisen på et eftersyn af et Rolex ur er presset op.

Vi gør, hvad vi kan for at få fat i reservedelene og holde priserne på et rimeligt niveau, så det kan lade sig gøre for så mange som muligt at anvende disse fine ure.

Vi anvender originaldele i det omfang, vi kan få fat i dem. Men det er også muligt at finde erstatninger i samme kvalitet.

Det eneste problem med selve uret er, at det holder alt for længe. Det skal forståes på den måde, at det, som bliver dårligt først, er gummipakningerne som holder uret tæt. Derfor ser jeg ofte, at der er kommet fugt og rust i disse fine urværker.

Hvis du har et Rolex ur, skal du komme i tide, så slipper vi for rusten og problemer med at skaffe reservedele.

Vi udfører service på Rolex ure samt udskifter dele i det omfang, vi kan skaffe dem.

Omega

Omega har været et kendt mærke længe og har haft en bredere kundekreds end Rolex.

Omega er godt på vej til at producere deres egne urværker igen, men anvender stadig mange urværker fra producenten ETA.

Omega følger Rolex’s taktik og holder ligeledes deres forhandlere i stramme tøjler, når det gælder reservedele. Dette gør, at kunderne betaler mere for reparation af et ur fra Omega.

Nogle føler sig måske mere ekslusive, men jeg tror, at de fleste føler sig snydt. Vi tager også kampen op her og gør vores bedste for at omgå restriktionerne.

Omega er fortsat et godt ur, ingen tvivl om det, men man kunne ønske sig, at de havde valgt at give deres mærke et løft på en mere naturlig måde.

Vi kan få fat i mange dele til Omega ure. Vi udfører service og kasserestaurationer.

Breitling

Breitling er på samme niveau eller lige under Omega. De producerer ikke deres egne urværker, men gør deres bedste for at forbedre de urværker, de køber.

Breitling har deres eget servicecenter og forsøger at få alle reparationer ind her. Det lykkes dem, fordi de ikke sælger reservedele til andre.

Kontakt

os her